در آزما تجهیز فروشنده باشید و محصولات خود را به صد ها هزار مشتری در سراسر کشور برسانید. تماس با ما : 02188231072

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

88231072021

با ما در تماس باشـید

قلوه مرغ را هرگز نخورید

زمان مطالعه2 دقیقه

قلوه مرغ
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳تعداد بازدید : 0نویسنده : دسته بندی : تغذیه
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

آزما تجهیز:قلوه و اندام‌های داخلی بدن مرغ:، به دلیل امکان تزریق مواد شیمیایی به بدن آن‌ها بهتر است خورده نشود.

به گزارش آزما تجهیز به نقل از خبرگزاري صدا وسيما؛ متخصص تغذیه سرگی سینیتسین در مقاله‌ای می‌نویسد که امروز خوردن مرغ بسیار محبوب است. با این حال همه نمی‌دانند که استفاده از بعضی از قسمت‌های مرغ برای غذا خوب نیست.

 

قلوه و اندام‌های داخلی بدن مرغ خطرناک‌ترین قسمت مرغ است.

سرگی گفت: “اگر برخی از انگل‌ها وارد مرغ شوند و یا بدن آن‌ها با برخی مواد شیمیایی پر شود، اندام‌های داخلی قبل از هر چیز آسیب می‌بینند. به طور معمول اندام‌های داخلی خطرناک‌ترین آن‌ها هستند؛ و ایمن‌ترین قسمت مرغ، سینه آن است. ”

به گفته وی، هنگام پخت و برای پاکسازی گوشت مرغ از مواد نامطلوب، استفاده از حداکثر عملیات حرارتی ضروری است. بهتر است دو بار مرغ را آب بپزید.

مرغ باید حداقل دو بار پخته شود

سرگی گفت: “مرغ باید حداقل دو بار پخته شود: اولین بار- چند دقیقه آبپز شود و آب گوشت را تخلیه کنید، سپس برای مدت طولانی بپزید، بدین ترتیب تا آنجا که ممکن است پخت آن ایمن می‌شود. سرخ کردن مرغ، پختن آن، خورشت یا آبپز هم جداگانه باشد، اما اول، من به شما توصیه می‌کنم مرغ را بپزید، تا نگران انگل‌ها و یک دسته از آنتی بیوتیک‌ها نباشید”.

قلوه مرغ را نخورید

بهتر است مرغ‌های مزارع کشاورزی ترجیح داده شود

، اگرچه ممکن است به نظر برخی از تولیدکنندگان مرغ لاغر مزرعه‌ای جذاب نباشد.”برخی از تولید کنندگان محصولات را دستکاری می‌کنند، محلولی را تزریق می‌کنند، آن‌ها را برای بزرگتر شدن مرغ‌ها آماده می‌کنند. اما مرغ مزرعه ای، که ممکن است نازک‌تر باشد یا خیلی سفید نباشد، اما بسیار مفیدتر باشد. البته، هنگام انتخاب بررسی کنید که مرغ بوی آمونیاک یا بوی مواد شیمیایی ندهد”.