در آزما تجهیز فروشنده باشید و محصولات خود را به صد ها هزار مشتری در سراسر کشور برسانید. تماس با ما : 02188231072

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

88231072021

با ما در تماس باشـید

خواص چغندرقند چیست؟

زمان مطالعه4 دقیقه

تاریخ انتشار : ۸ آذر ۱۴۰۰تعداد بازدید : 0نویسنده : دسته بندی : بیماری و درمان
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

خواص چغندرقند

چغندر قند مملو از ویتامین های B، آهن، فیبر، اسیدفولیک، منگنز، مس، منیزیم، و پتاسیم است

فواید زیادی برای بدن دارد که در ادامه اشاره می شود.

چغندر قند کمک به کنترل فشار خون بالا

بیماری های قلبی مانند حملات قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی از شایع ترین علل مرگ در سراسر جهان هستند.

فشار خون بالا یکی از عواملی است که زمینه ساز اینگونه بیماری ها می باشد.

مطالعات نشان داده اند که چغندر قند می تواند به میزان قابل توجهی فشار خون را کاهش دهد.

تاثیر این سبزی برای درمان فشار خون سیستولیک بسیار موثر تر است.

چغندر قند خام

همچنین چغندر خام نسبت به چغندر قند پخته قوی تر عمل می کند.

این تاثیر کاهش فشار خون احتمالا به علت غلظت بالای نیترات در چغندر قند است.

سطح نیترات خون حدود شش ساعت پس از خوردن این سبزی افزایش می یابد.

بنابراین چغندرها فقط اثر موقت بر فشار خون دارند

و مصرف منظم آن برای کاهش فشار خون ضروری است.

دیابت و چغندر قند

اسید آلفا لیپوئیک آنتی اکسیدانی است که با کاهش میزان گلوکز و

همچنین افزایش حساسیت به انسولین در افراد دیابتی ارتباط مستقیم دارد.

همچنین مشخص شده است که این آنتی اکسیدان علائم نوروپاتی دیابتی (آسیب عصبی) را کاهش می دهد.

فیبر موجود در چغندر قند هم می تواند هیپرگلیسمی را کاهش دهد.

چغندر  مقابله با سرطان

رنگ زیبای چغندر به خاطر وجود بتالین هاست که دارای قدرت آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی و سم زدایی است.

مطالعه منتشرشده در سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که بتالین ها عوارض شیمی درمانی را  در

افراد مبتلا به سرطان های لوزالمعده،سینه، و پروستات کاهش می دهد.

دفع مسمومیت و چغندر قند

بتالین ها تاثیر تغذیه ای موثری بر فرایند سم زدایی در بدن دارند.

زمانیکه رنگدانه های چغندر در بدن تجزیه می شوند

بتالین ها هم موجب نابودی سموم شده و به دفع این ذرات از بدن کمک می کنند.

و بدین ترتیب خون و کبد تصفیه می شوند.

منگنز موجود در چغندر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده

و کبد و کلیه ها به خوبی عمل می کنند.

ضدالتهاب

التهاب بخشی از واکنش سیستم ایمنی بدن به بیماری هاست.

چغندر قند با التهاب مقابله می کند< و گیاهی

بسیار مفید در کمک به حفاظت از سلول ها، پروتئین ها و آنزیم ها در مقابل فشار محیطی است.

فیبر موجود در چغندر قند موجب افزایش آنزیم های ضداکسایشی نیز می شود،

و تعداد گلبول های سفید خون را افزایش می دهد.

افزایش تعداد گلبول های سفیدخون نقش مهمی در تشخیص و حذف سلول های خارجی یا بیماری دارد.

تقویت بنیه و نیروی بدنی با چغندر قند

نیترات های موجود در چغندر موجب افزایش مقاومت و استقامت بدن می شود.

مصرف سه تا پنج چغندر متوسط به شکل قابل توجهی موجب بهبود عملکرد ورزشکاران می شود.

طبق مطالعه منتشرشده در سال ۲۰۱۴، دوچرخه سوارانی که قبل از مسابقه آب چغندر خورده بودند

در یک جلسه ۱۵ درصد مسیر طولانی تری نسبت به سایر افرادی که آب چغندر نخورده بودند. پدال زدند.

نوشیدن حدود دو فنجان اب چغندر چند ساعت قبل از ورزش برای افزایش استقامت ورزشکاران کافیست.

بهبود قدرت بینایی و چغندر قند

چغندر دوای چشم است.

برگ های سبز چغندر بیش از اسفناج حاوی آهن بوده و حاوی عناصر

بیشتر تقویت چشم نظیر کاروتنوئیدها، لوتین و بتاکاروتن است.

با مصرف چغندر می توانید هویج را کنار بگذارید.

چغندر کمک به تقویت حافظه

چغندر سفید به دلیل فسفر موجود در آن، برای تقویت حافظه لازم است.
مصرف آن موجب تقویت حافظه و اعصاب می‌شود.

خطرات احتمالی رشد سنگ کلیه

علیرغم همه خواص چغندر قند برخی از خطرات هم وجود دارد. برای شروع،

ممکن است بخواهید چغندر را با احتیاط بخورید،اگر شما مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید.

آنها اگزالات بالایی دارند که می توانند کریستال های کوچک را تشکیل دهند و به رشد سنگ کلیه کمک کنند.

اطمینان حاصل کنید که مصرف آن مشکلی برای شما ایجاد نمی کند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول