آسانسور شیشه ای

قیمت آسانسور شیشه ای

آسانسور شیشه ای یا آسانسور پانوراما، به آسانسورهایی گفته می شود که یک یا چند طرف کابین آن را شیشه در بر گرفته باشد. در این مدل مسافران هنگام حرکت کابین می توانند فضای بیرونی را ببینند. این کابین در یک محفظه شیشه ای مخصوص نصب و راه اندازی می شود. این مدل از آسانسور بیشتر در مجتمع های تجاری و لوکس، فروشگاه ها و برج ها مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از انواع پانل های شیشه ای روشن و یا دودی برای تزیین آن استفاده می شود. این نوع از آسانسور شیشه ای خانگی به دلیل زیبایی که دارند، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه به جزییات بیشتر این مدل، انواع مدل ها و سایر ویژگی های آن می پردازیم.

انواع آسانسور شیشه ای و محل های مورد استفاده از آن

این بالابرها دارای سیستم های محرکه مختلفی هستند. از سیستم های کششی و هیدرولیک برای این مدل استفاده می شود. که مدل کششی مناسب برای ساختمان های بلند و با کمک سیم بکسل مورد استفاده قرار می گیرد. ضمن اینکه از سرعت بیشتری نیز برخوردار می باشد. همچنین نوع هیدرولیک نیز متناسب با نوع قطعات و ارتفاع ساختمان از آن بهره می برند. در واقع مدل های هیدرولیک بیشتر در ساختمان هایی با ارتفاع کم تر مورد استفاده قرار می گیرند.

اما از این مدل آسانسور در برخی از ساختمان ها بیشتر استفاده می شود. به دلیل نوع طراحی خاص و تنوع آن در بسیاری از قسمت ها قابل بهره برداری می باشد. چرا که علاوه بر کارایی بیشتر در این مدل ها و افزایش جذابیت برای مسافران، دارای ویژگی های دیگری نیز می باشند. که تاثیر بسزایی در زیبایی و افزایش کیفیت کلی ساختمان نیز دارد. به همین منظور بیشترین موارد استفاده از آن را در ادامه معرفی می کنیم.

  • در قسمت بیرونی ساختمان‌های با طبقات متوسط (مثل مجتمع‌های تجاری و رستوران‌ها و…)
  • در قسمت داخلی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و یا پاساژهای چند طبقه
  • در ساختمان های مسکونی لوکس
  • در داخل هتل ها و یا تالارها
  • در داخل برج ها به منظور نمایش منظره بیرونی و ارتفاع برای مسافران که جنبه گردشکری نیز دارد.

آسانسور شیشه ای

نحوه کارکرد آسانسور شیشه ای

به صورت کلی یک سیستم آسانسور با استفاده از مکانیزم ها و سیستم های محرکه مختلفی حرکت می کند. که انتخاب و استفاده از هر یک از آن ها به عوامل مختلفی بستگی دارند. اما در مورد آسانسورهای پانوراما به صورت کلی نحوه و شیوه کارکرد به دو دسته اصلی تقسیم می شود. که بر اساس نیاز و تشخیص کارشناس مربوطه می توان از هر یک از این دو روش استفاده کرد. 1- آسانسورهای پانوراما خلاء 2- آسانسورهای شیشه ای کابلی و یا کششی. که در ادامه به معرفی نوع کارکرد اصلی هر یک از این روش ها می پردازیم.

در روش پنوماتیک با استفاده از فشار هوا، برای بلند کردن و جابجایی کابین در داخل چاه استفاده می شود. از جمله اصلی ترین ویژگی های کار شده در این روش می توان به عدم نیاز به راه اندازی اتاق موتورخانه اشاره کرد. که این ویژگی سبب می شود در خانه ها و یا ویلاهایی که فضای زیاد و مناسب وجود ندارد، بسیار کاربردی و مناسب باشد. چرا که در حالت معمول، اتاق موتورخانه فضای تقریبا زیادی را در قسمت بالایی آسانسور به خود اختصاص می دهد. همچنین در مدل کششی نیز کابل ها با استفاده از نیرو گرفته شده از موتور که به شافت متصل هستند، کار می کند. در این روش با استفاده از دو کابل متصل به کابین، آسانسور جابجا می شود. به دلیل ابعاد بزرگ این مدل، راه اندازی آن چندان در ساختمان های مسکونی توصیه نمی شود.

مشخصات فنی آسانسور های شیشه ای پانوراما

 ابعاد آسانسور

ابعاد این آسانسورها مانند سایر مدل ها، متناسب با شرایط انتخاب می شود. از جمله می توان به نوع کاربری، میزان سرعت، میزان ظرفیت، ابعاد چاه و… اشاره کرد. تمامی این موارد سبب می شود تا ابعاد آسانسور متغیر باشد. که کارشناسان مربوطه پس از بررسی شرایط ابعاد آن را متناسب با نیاز مشتری تعیین می کند. در برخی از برج ها و ساختمان ها به دلیل ترافیک بالایی که وجود دارد، علاوه بر استفاده از تعداد بیشتر آسانسور، از ظرفیت های بیشتری نیز بهره می برند. که این امر سبب افزایش مساحت کابین می شود. البته که با توجه به ارتفاع کل ساختمان، و میزان سرعت و دیگر عوامل همیشه مساحت و ظرفیت این مدل کابین ها زیاد نخواهد بود. تمامی این عوامل بخشی از نکاتی هستند که در زمان کابین سازی این مدل در نظر رفته می شود.

نوع درب

عموما درب های مورد استفاده برای آسانسور شیشه ای به صورت اتوماتیک می باشد. ابعاد این درب ها نیز متغیر بوده و متناسب با نوع کابین آسانسور انتخاب می شوند. همچنین می توان از مکانیزم های مختلف برای آن استفاده نمود. ضمن اینکه در برخی از مدل ها درب ها به صورت پوشیده بوده و نمای بیرونی آن مشخص نمی باشد. اما در برخی دیگری به دلیل حالت در نظر گرفته شده برای چاه و افزاشی جذابیت آن قسمت نیز به صورت شیشه ای ساخته می شود. که البته انتخاب دقیق آن بستگی به شرایط نصب، بعاد چاه و از همه مهم تر نظر کارشناس فنی دارد. که بر اساس دستورالعمل ها و استانداردها از هر یک از این روش ها استفاده کند.

جنس شیشه

شیشه های استفاده شده در کابین آسانسور از جنس لمینت سکوریت می باشد. این جنس از میزان کیفیت بالایی برخوردار است و از تمامی استانداردها بهره مند می باشد. لامز به ذکر است که با استناد به استاندارد ملی، که تمامی قسمت های آسانسور اعم از کابین، دیواره، چاه و درب آسانسور باید قادر به تحمل فشار 300 نیوتن بر 5 سانتی متر باشند، این شیشه ها نیز از این میزان استحکام برخوردار می باشند. چرا که مقاومت بالا، و همچنین عدم احتمال شکستن در هنگام حرکت و یا هرگونه ضربه بسیار مهم است. چرا که در غیر این صورت می تواند خسارات و حوادث جبران ناپذیری را به وجود بیاورد.

نوع کابین

در این مدل از آسانسور کابین می تواند در اشکال مختلف گرد، مربع، مستعطیل و یا حتی بیضی طراحی و ساخته شوند. لازم به ذکر است که اگر نوع کابین به صورت گرد و یا بیضی باشد، نیازمند تست آونگی می باشند. تا میزان استحکام و استانداردهای لازم آن بررسی و متناسب با آن مدارک ایمنی صادر گردد. چرا که این حالات به دلیل شکل هندسی که دارند، باید از لحاظ نوع حرکت و میزان تحمل فشار و نیروهای وارده به درستی نصب و راه اندازی شوند. به صورت کلی و با توجه به ویژگی هایی که انواع این مدل از بالابرها دارند، این محصولات جزو آسانسورهای لاکچری و یا کابین لوکس در نظر گرفته می شود. چرا که جذابیت ها و زیبایی ظاهری آن ها بیش از هر چیزی توجه افراد را به خود جلب می کند.

جنس لته درب

اگر نمایی از درب ها در طبقات به بیرون و یا به داخل باز شوند، می توان لته ها را به شکل شیشه ای نصب کنیم. این درب ها در دو دسته شیشه ای با کلاف استیل و یا کاملا شیشه ای وجود دارد. که به نوع کاملا شیشه ای فریم لس نیز می گویند. که در واقع به معنی همان بدون قاب و یا فریم است. جنس این لته های شیشه ای نیز از لمینت سکوریت بوده و از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار است. نوع انتخاب هر کدام از این لته ها نیز وابسته به عوامل مختلفی است. که بهترین افراد جهت تشخیص مدل مناسب، پیش از سلیقه افراد، نظر کارشناسی متخصصان در این حوزه می باشد. همچنین ابعاد و نوع ساختمان و شرایط دیگر نیز در این تصمیم گیری موثر هستند.

آسانسور شیشه ای خانگی

آسانسورهای شیشه ای نصب شده در فضای آزاد

همان طور که می دانید ایمنی و رعایت اصول فنی در ساخت، طراحی و نصب آسانسورها از اهمیت بالایی برخوردار است. در همین رابطه نیز برای نصب آسانسور های شیشه ای در فضای آزاد باید نکاتی را رعایت نمود. چرا که اگر در مناطقی باد شدید بوزد، نمی توان از این نوع آسانسور در فضای آزاد استفاده کرد. مگر اینکه از پوشش کامل (TPW) هنگام نصب استفاده کرد. الزامات و نکات ایمنی در مدل های پانوراما بیش از سایر مدل ها است. چرا که با توجه به نوع ظاهری که دارد و افزایش المان های تزئینی، رعایت ایمنی و حفظ سلامت افراد با سختگیری زیادی نیز همراه می باشد.

بر چسب نشانه گذاری شیشه

بر روی شیشه های این نوع آسانسور همواره علائمی به منظور راهنمایی، مشخصات و رعایت دستورالعمل ها وجود دارد. این برچسب بر روی داخلی و یا بیرونی کابین همواره وجود دارد، که توسط شرکت تولید کننده به همراه اطلاعات خود شرکت قرار داده می شود. ابعاد، مشخصات فنی شیشه از جمله مواردی است که بر روی برچسب نوشته می شود. که می توان با استفاده از این توضیحات، اطلاعات کلی را در مورد آن به دست آورد. ضمن اینکه در زمان سرویس و یا تعمیر آسانسور شیشه ای نیز این اطلاعات می تواند به سرویس کار کمک کند. که نوع شیشه و میزان ضخامت آن به چه شکل بوده است.

نشانگر های حضور کابین

ابتدا باید بدانیم که میزان مساحت و فضای اختصاص داده شده به هر قسمت شیشه ای کابین کافی و مناسب باشد. اگر برخی از درب ها مانند درب های لولایی فاقد این ویژگی بودند، باید طبق اصول استاندارد شرایط را مهیا کنیم. و بهتر است که نوع دیگر جایگزین انتخاب و نصب گردد. همچنین در زمان جا به جایی کابین در طبقات، زمانی که آسانسور شیشه ای متوقف می شود، باید نشانگر کابین روشن شود. این نشانگر تا زمان توقف کابین باید کماکان روشن بماند.

میزان ضخامت شیشه

میزان بررسی ضخامت شیشه را می توان توسط وسیله ای به نام آلتراسونیک انجام داد. عموما ضخامت شیشه های تزئینی موجود در کابین باید حداقل 4 میلی متر باشد. همچنین این قسمت باید دارای پشت چسب دار باشد. این قسمت به منظور قرارگیری بهتر آیینه و رعایت ایمنی حتما باید بررسی شود. عدم استفاده از شیشه ها با ضخامت استاندارد، علاوه بر احتمال وقوع حادثه، سبب تحمیل هزینه های بسیار زیادی به منظور بازسازی و تعمیر نیز می شود. چرا که این نوع کابین از جمله مدل های لاکچری به حساب آمده و هزینه های تهیه شیشه های آن می تواند بسیار سنگین باشد.

 

بیشتر بدانید: قیمت آسانسور و عوامل تاثیر گذار بر آن چیست؟

 

تست آونگی چیست و چه زمانی باید انجام شود؟

همان طور که پیش تر اشاره کردیم، می توانیم از انواع کابین های شیشه ای برای آسانسورهای پانوراما خود استفاده کنیم. که می تواند به شکل مربع، مستعطیل، گرد و یا حتی بیضی ساخته شوند. اما در دو نوع بیضی و گرد باید به منظور میزان کیفیت و تحمل فشار تست آونگی انجام شود. تا مقاومت شیشه در برابر هرگونه فشاری سنجیده شود. از همین رو برای این دو مدل تست آونگی انجام می شود تا پس از تایید نشان و مدرک استاندارد صادر شود. در این تست میزان تحمل شیشه باید تا 300 نیوتن بر 5 سانتی متر بررسی شود.

مهم ترین استانداردهای آسانسور شیشه ای

ایمنی کابین

برای بررسی میزان استاندارد و ایمنی آسانسور، اگر کابین شیشه ای به صورت شفاف بود، باید از پاراشوت تدریجی بهره برد. و در صورت استفاده از کابینی که قسمت شفاف آن از جنس طلق بود، می توان از پاراشوت های لحظه ای استفاده کرد. البته به شرطی که میزان سرعت آسانسور از یک متر بر ثانیه بیشتر نباشد. همواره قوانین سخت گیرانه ای برای رعایت ایمنی مخصوصا در این مدل از آسانسور شیشه ای وجود دارد.

پوشش چاه

در صورتی که چاه آسانسور در قسمت هایی در معرض عموم بود، باید دارای ایمنی های ذیل باشد. تا از ایجاد هرگونه خطر و یا آسیبی جلوگیری شود. چرا که در زمان راه اندازی انواع چاه نیز با استفاده از شاسی کشی و کلاف بندی تلاش می کنند تا تمامی نکات ایمنی رعایت شود. همچنین بررسی نیروهای وارده و قرار دادن بخش هایی برای حمل این نیرو بسیار مهم هستند. چرا که همان طور که می دانید در آسانسورها بخش اعظمی از نیروهای وارده به سمت چاه وارد می شود. این الزامات و شرایط که برای راه اندازی این مدل از آسانسور در نظر گرفته شده است، شامل نکات و موارد ذیل می باشد.

  1. می توان از یک پوشش شیشه ای برای آن استفاده نمود.
  2. میزان ارتفاع در قسمت دیواره ها از هر قسمت که به چاه دسترسی دارد، باید حداقل دارای ارتفاع 5/2 متری باشند.
  3. باید در قسمت پایینی برای کارشناسان و سرویس کاران فضایی در نظر گرفته شود. تا بتوانند سرویس و یا نظافت را به خوبی انجام دهند. این فاصله باید به گونه ای باشد تا دسترسی کامل به قسمت بیرونی کابین داشته باشد. همچنین میزان فاصله افقی در نظر گرفته شده برای آن باید 45 سانتی باشد.
  4. میزان ارتفاع دیواره ها از بخش ورودی باید حداقل دارای ارتفاع 5/3 متری باشند.
کابین شیشه ای

مهم ترین بخش ایمنی و استاندارد در آسانسور شیشه ای مربوط به بخش کابین آن می شود. چرا که بیشترین دسترسی و همچنین کاربری شامل این بخش می شود. از همین رو کابین باید دارای استانداردهای لازم و ضروری باشد. این فاکتورها شامل بخش های ذیل می شود.

  1. کابین ها باید به شکلی نصب و طراحی شوند که بار عمودی به آن وارد نشود. همچنین محل قرارگیری آن و نوع قاب باید به گونه ای باشد که بدون هیچ مشکلی میزان بار افقی را تحمل و در طبقات جا به جا شود. این ویژگی و تحمل بار تاثیر زیادی در روند کلی حرکتی کابین دارد.
  2. مطابق با بندهای استاندارد در مقررات ایمنی آسانسور، صفحه های شفاف باید از استاندارد لازم در برابر بار و نیروی مکانیکی برخوردار باشد. همچنین این بخش ها باید دارای عایق بوده و در صورت هرگونه آتش سوزی احتمالی، مانع از نفوذ آتش و انتشار آن به سایر بخش ها شود.
  3. در صورتی که از مواد غیر شفاف در ساخت کابین ها استفاده شد، مطابق بند بالا باید دارای ایمنی و استانداردهای لازم باشد.
  4. اگر از شیشه جام در طراحی و ساخت استفاده شد، باید دارای حداقل ضخامت 10 میلی متر باشد. همچنین طرف دیگر که در دسترس عموم قرار ندارد، باید با لایه های پلاستیکی مخصوص پوشش داده شوند.
  5. شیشه مورد تایید باید لمینیت بوده و دارای ضخامت حداقلی 5/11 میلی متری باشد.
  6. آیینه های به کار رفته در کابین های شیشه ای باید دارای ضخامت 6 میلی متر باشند. همچنین جنس آن باید لمینیت یا Toughened باشد. در صورت استفاده از آیینه معمولی نیز سطوح پشت آن که در دسترس عموم نیست، با لایه پلاستیکی مخصوص و چسب دار پوشیده شود.

آسانسور شیشه ای خانگی

آسانسور شیشه ای خانگی

همان طور که گفتیم از آسانسورهای پانوراما یا شیشه ای در ساختمان ها و قسمت های مختلفی استفاده می شود. یکی از کاربردهای این بالابر در داخل خانه است. که بیشتر انواع آسانسور خانگی به صورت شیشه ای طراحی و نصب می شوند. چرا که تاثیر بسزایی در طراحی و زیبایی خانه ایفا می کنند. همچنین کاربردهای بسیاری برای جابجایی افراد مخصوصا کودکان، افراد مسن و یا دارای معلولیت دارد. این بالابرها در خانه تا ارتفاع 15 متر قابل نصب و بهره برداری هستند. همچنین میزان ظرفیت استاندارد آن در خانه تعداد 6 نفر می باشد. افرادی که قصد استفاده از آسانسور در خانه را دارند، پیشنهاد می شود از این مدل متناسب با طراحی منزل خود بهره ببرند.

مزایای داشتن آسانسور شیشه ای خانگی چیست؟

آسانسور شیشه ای خانگی، مزیت زیادی دارد که ما در این قسمت به برخی از آن ها اشاره می کنیم. آن ها عبارتند از:

  • زیبایی

از آن جایی که شیشه اصلی ترین متریالی که برای ساخت، آسانسور شیشه ای خانگی مورد استفاده قرار می گیرد باعث شده که این سازه ظاهر زیبا و منحصر به فردی داشته باشد.

  • با دوام

ساختار آسانسور شیشه ای خانگی به گونه ای طراحی شده است که در برابر عوامل محیطی مقاوم اند و عمر زیادی دارند.

  • امن بودن

یکی دیگر از مزیت های مهم آسانسور شیشه ای خانگی این است که بسیار امن هستند و احتمال سقوط کردن و خراب شدن آن ها بسیار کم است.

  • قابل شست و شو بودن

مزیت دیگر آسانسور شیشه ای خانگی این است که قابل شست و شو هستند و به راحتی می توان آن ها را تمییز کرد.

  • نصب آسان

آسانسور های شیشه ای با بهره گیری از جدید ترین و به روز ترین فناوری های دنیا ساخته می شوند و کاملاً استاندارد هستند. از این رو، نصب و راه اندازی آن خیلی راحت تر از سایر انواع آسانسور است و نیازی نیست هزینه و زمان زیادی به این کار اختصاص داده شود.

  • متنوع بودن سبک طراحی

افرادی که آسانسور های شیشه ای را انتخاب می کنند، این فرصت را دارند که نوع طراحی این سازه را با محیط ساختمان خود، مطابقت بدهند و هر طرحی که مد نظر دارند را اجرا کنند. این در حالی است که اگر از نمونه های قدیمی تر آسانسور استفاده کنیم در حین طراحی دکور ساختمان خود به مشکل برخوریم و نمی توانیم خیلی مانور بدهیم.

  • دارای حرکت آرام و بی صدا

آخرین مزیت آسانسور شیشه ای خانگی این است که خیلی آرام حرکت می کنند و صدا های آزار دهنده ایجاد نمی کنند.

آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان

آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان

آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان هم نمای بسیار چشمگیری برای ساختمان دارد و هم برای کسانی که از آن استفاده می کنند بسیار جالب و شگفت انگیز خواهد بود. به عنوان مثال هنگامی که شما سوار یک آسانسور شیشه ای می شوید و تا طبقه ۴ یا ۵ بالا می روید می توانید دید ۳۶۰ درجه و کامل از اطراف ساختمان داشته باشید و این حتما یک تجربه بسیار جالب و شگفت انگیز برای شما خواهد بود. از طرفی دیدن صحنه بالا رفتن و پایین آمدن آسانسور توسط افراد دیگر نیز صحنه بسیار جالبی است.

ویژگی های آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان

اگر بخواهیم به ویژگی ها و خصوصیات آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان بپردازیم مهمترین ویژگی که به عنوان مهمترین مزیت این آسانسورها نیز شناخته می ‌شود عدم نیاز به حفر چاله آسانسور است. در واقع برای نصب آسانسور های بیرون ساختمان هیچ نیازی به حفر چاله آسانسور در داخل ساختمان نیست و به راحتی و بدون اشغال فضای اضافی؛ در بیرون ساختمان آسانسور را نصب می کنند. دیگر ویژگی های آسانسور شیشه های بیرون ساختمان به ترتیب شامل موارد زیر هستند؛

  • ویژگی بعدی این نوع آسانسورها عدم نیاز به تاسیسات موتورخانه است. این در صورتی است که آسانسور های معمولی که در داخل ساختمان نصب می شوند نیاز به تاسیس موتورخانه دارند.
  • دیگر ویژگی و مزیت آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان سیستم کنترل وزن در این آسانسور است. بدین صورت که اگر بار اضافی در داخل آسانسور قرار بگیرد آسانسور از حرکت باز می ایستد.
  • ویژگی دیگر این نوع آسانسورها حرکت آرام، بدون لرزش و بدون صدای آسانسور شیشه‌ ای و پانوراما است.
  • اصلی ترین ویژگی آن نیز که کاملا مشهود و قابل رویت است، تنوع ظاهری و جذابیت بسیار بالای این نوع آسانسورها است.
تمیزکاری آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان به چه صورت است؟

آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان در معرض آلاینده ‌های محیطی و آلودگی های دیگر از جمله دود، گرد و غبار و کثیفی قرار دارد. در بسیاری از مواقع بارش باران باعث می شود تا آلودگی های محیطی به صورت کامل به بدنه آسانسور بیرون ساختمان بچسبند. در این صورت حتما شما نیاز به شستشوی تخصصی آسانسور خواهید داشت.

شستشوی نمای آسانسوربه روش های مختلفی از جمله شستشو با آب، شستشو با مواد شیمیایی، شستشو با بخار آب و… انجام می پذیرد؛ که هر کدام از این روش ها بر حسب نوع آلودگی و نوع کثیفی قابل اجرا خواهند بود. در صورتی که تصمیم دارید نمای آسانسور شیشه ای بیرون ساختمان همیشه جذاب و عالی به نظر برسد، بهترین گزینه برای شما استفاده از شستشوی تخصصی آن است.

طراحی و اجرای آسانسورهای پانوراما

همان طور که می دانید استفاده از آسانسورهای پانوراما بیشتر جنبه زیبایی و استفاده از مناظر بیرون هنگام سوار شدن بر آن را دارد. از همین رو طراحی و استفاده مناسب از فضاها و هر چه زیباتر ساختن آن بسیار با اهمیت است. به همین دلیل نیز بهتر است که فضای بیرونی چاه نیز با استفاده از شیشه پوشانده شود. تا نمای آسانسور به خوبی دیده شود. چرا که مهم ترین و اصلی ترین دلیلی که از این مدل از بالابرها استفاده می کنند، امکان مشاهده فضا و مناظر بیرونی است.

در صورتی که چاه آسانسور در داخل ساختمان قرار داشت، مشکلی از بابت پوشاندن دیواره های آن وجود نخواهد داشت. اما در صورت وجود وجه مشترک چاه با ساختمان، به منظور جلوگیری از نفوذ گرد و خاک و یا هوا، آب و… پوشاندن آن الزامی و ضروری می باشد. همچنین طراحی آسانسور شیشه ای باید به گونه ای باشد که سایر قطعات جانبی و کابل ها و… مشخص نباشند. گرچه نکات جزئی و ریز آن مرتبط به کاربری و محل استفاده از این بالابرها دارد. همچنین در کنار الزامات تشخیص نوع اجرا نیز برعهده کارشناس مربوطه و مسئول پروژه می باشد.

چرا قبل از تولید آسانسور شیشه ای پلان آن را می کشند؟

دلیل اصلی کشیدن پلان آسانسور قبل از تولید آن؛ مکان استفاده از آسانسور است. به عنوان مثال پلان آسانسور شیشه ای مخصوص ساختمان های بزرگ و چندین طبقه؛ با پلان مخصوص آسانسور ساختمان های کوچک و متوسط متفاوت است.

علاوه بر آن ظرفیت آسانسور نیز تاثیر بسیار زیادی بر طراحی پلان آن دارد. به همین جهت نیز کسانی که در زمینه تولید پلان آسانسور تجربه و تخصص کامل دارند قبل از اینکه کابین آسانسور و همچنین تجهیزات بالابر آن را طراحی و تولید کنند، در مورد محل اجرا و نصب آن نیز اطلاعات کامل و دقیق از مشتری دریافت نموده و سپس آسانسور را تولید می ‌کنند.

پلان آسانسور شیشه ای

نمونه پلان آسانسور شیشه ای

دو نمونه از پلان های آسانسور شیشه ‌ای شامل پلان آسانسور کششی و پلان آسانسور هیدرولیکی هستند.

  • آسانسور شیشه های کششی گزینه ای مناسب برای ساختمان های بسیار بلند و چندین طبقه است، که به وسیله سیم بکسل با وزنه به بالا کشیده می ‌شود. تجهیزات بالابر این نوع آسانسورها از داخل کابین آسانسور قابل مشاهده است و افرادی که سوار آسانسور می‌ شوند می ‌توانند این تجهیزات را از پشت شیشه آسانسور به وضوح مشاهده کنند.
  • آسانسور شیشه ای هیدرولیکی نیز یکی دیگر از انواع پلان آسانسور است که برای ساختمان های کوتاه تر گزینه مناسبی است. پروسه بالا بردن این آسانسور با استفاده از سیم بکسل و وزنه انجام نمی شود و تجهیزات بالابر آن نیز از داخل کابین قابل مشاهده نیستند. همانطور که گفته ایم این نوع آسانسورها مناسب برای ساختمان های کوتاه تر هستند و جوابگوی استفاده در ساختمان های مرتفع نخواهند بود.
قیمت آسانسور شیشه ای

قیمت آسانسور شیشه ای به شرایط و عوامل مختلفی بستگی دارد. این شرایط متناسب با جنس، نوع کابین، طراحی، ابعاد، میزان ارتفاع، میزان ظرفیت کابین و… متغیر است. مطمئنا هرچقدر طراحی کابین لوکس تر، میزان ظرفیت بیشتر و یا ابعاد آن بزرگتر باشد، آسانسور از قیمت بالاتری برخوردار می باشد. اما به صورت کلی با توجه به مواد به کار رفته در این مدل از بالابرها، نوع طراحی خاص و شیک، و همچنین قطعات جانبی نسبت به آسانسورهای معمولی از قیمت بالاتری برخوردار می باشند. که بسته به نوع امکانات و طراحی به کار رفته از قیمت های متفاوتی برخوردار می باشند.

مجله خبری آزما تجهیز

→ خواندن مطلب قبلی

لوله آزمایشگاهی چیست ؟ معرفی انواع لوله آزمایشگاهی همراه با کاربرد آنها

خواندن مطلب بعدی ←

آسانسور هیدرولیکی