1- ضد سرطان مطالعات نشان می دهند که لیمونن و لیمونین پرتقال فعالیت آنزیم گلوتاتیون اس ترانسفراز را افزایش می دهند. گلوتاتیون ترانسفرازها از خانواده ی آنزیم های سم زدا هستند و ترکیبات طبیعی و…
1- بهبود عملکرد مغز تحقیقات نشان میدهد، ترکیب وانیلین گیاه وانیل، سبب کاهش التهاب و بهبود عملکرد مغز میشود. التهاب باعث انتشار سیتوکین های التهابی شده و در نتیجه، عملکرد مغز و قدرت شناخت را…
1- ضد سرطان محققان اثر اسانس بادرنجبویه و ترکیب اصلی آن سیترال را بر لاین های سلولیGBM (یک تومور بدخیم در سیستم عصبی) بررسی کردند. براساس یافته ها، هم اسانس بادرنجبویه و هم سیترال، باعث…
1- ضد درد مطالعه ی کارآزمایی بالینی دو سوکوری هم، با هدف تعیین تأثیر اسانس نعناع بر شدت درد پس از سزارین، در شهر سبزوار انجام گرفت. در این تحقیق ١٠٧ زن سزارین شده(۴٧ نفر…
1- تقویت بینایی در یک پژوهش که بر روی مخلوط چای سیاه و تمشک آبی صورت گرفت، اثر حفاظتی آنتوسیانینهای تمشک آبی بر سلولهای اپیتلیوم رنگدانهی شبکیه (RPE) در شرایط آزمایشگاهی بررسی شد. پس از…
1- بهبود عملکرد معده نتایج مطالعه ای که روی اثر آنتی اکسیدانی تئافلاوین ها و تئاروبیجین های چای سیاه شکسته و دارجیلینگ بر پراکسیداسیون لیپید در هموژنات بافت کبد رت انجام شد نشان داد تئافلاوین…
1- بهبود عملکرد مجاری تنفسی و ریه برپایه ی پژوهش ها، مخلوط چای سیاه و زعفران در عضله ی صاف زنجیره ی تراشه ی خوکچه ی هندی اثر تحریکی نسبتاً قوی بر گیرندهای بتا –…
1- تنظیم فشار خون مشخص شده است که کیفیت پروتئین کینوا مشابه کازئین شیر (نوعی پروتئین در شیر) بوده و دانه کینوا سرشار از ریزمغذی های مختلف مانند پتاسیم، آهن، کلسیم و ریبوفلاوین (یا ویتامین…